FAQ items aan het laden...

Weer twee dikke edities van ZON’ regio Zwolle en INN’Twente

Ondernemers, overheid, onderwijsinstellingen en onderzoekers (vier o’s) in Overijssel ontvangen op 7 december 2017 weer twee goed gevulde edities van ZON’ regio Zwolle en INN’Twente tijdens het lanceringsevenement op Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn.

De magazines, die beide twee maal per jaar verschijnen, verbinden de vier o’s in de regio. Behalve de papieren magazines zijn er lanceringsevenementen waar de doelgroep samenkomt, elkaar ontmoet en ideeën uitwisselt.

Samen bouwen aan de toekomst
Deze keer vormt Landgoed de Uitkijk het decor voor het lanceringsevenement. Niet alleen de presentatie van de beide magazines staan op het programma. De aanwezigen buigen zich samen over de voorspelde krapte op de arbeidsmarkt in 2030. De aanwezigen gaan in groepen samen om tafel. Vragen die de revue passeren zijn: hoe ziet de arbeidsmarkt er in 2030 uit, welke problemen komen we dan tegen, welke oplossingen zijn er, welke partijen hebben we daarvoor nodig en wat kun je zelf bijdragen? Het doel is dat de vier o’s in de regio’s Zwolle en Twente samen bouwen aan een arbeidsmarkt die klaar is voor 2030.

Bijdrage MCM tekst
MCM tekst verzorgt de eindredactie van beide bladen en adviseert uitgever A2 Business over de redactionele formule. Ook schrijft Mirjam van Huet voor ZON’ de vier journalistieke hoofdverhalen.
ZON’ regio Zwolle verschijnt in december voor de zesde keer, INN’Twente voor de vierde keer.

Over ZON’ regio Zwolle en INN’Twente
ZON’ regio Zwolle en INN’Twente zijn kennisplatforms voor ondernemers, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en de overheid (de 4 o’s). De magazines besteden aandacht aan actualiteiten binnen innovatie, internationalisering, human capital en gebiedsontwikkeling. Er verschijnen van beide titels twee nummers per jaar. Daaraan is telkens een inspirerend lanceringsevent gekoppeld.

Bekijk de bladen op de websites van ZON’ regio Zwolle en INN’Twente.

2017-11-29T16:17:56+01:00 25 november 2017|